Nejnovější recenze ze sekce Hobby detektory
- Hledá dobře
- Pinpoint dohledávání
- Diskriminace kovů
- Poměr cena/výkon
Levný plast
Cewka robi swoją robotę ,lekka mała poręczna dobra do wykrywania drobnicy a przede wszystkim wodoodporna
Minelab Equinox 600 Coiltek Deep set
Magnification
Přidáno: 29. dubna 2024
(naposledy upraveno 29. dubna 2024)
Super
zatím funguje, chybí návod v češtině
Nokta Makro Pointer
Přidáno: 26. dubna 2024
(naposledy upraveno 26. dubna 2024)
Zakoupeno v LovecPokladu.cz
- Vše proběhlo bez problémů, přístroj skvěle funguje a hoooodně usnadnil práci v terénu.
Za mě úplně dostačující detekror,našel už plno krásných věcí.
- za ty peníze celkem slušný, je nutné však jej držet těsně nad zemí (cca 1 - 2 cm)
Minelab PRO-FIND 15 Minelab
Přidáno: 18. dubna 2024
(naposledy upraveno 18. dubna 2024)
Zakoupeno v LovecPokladu.cz
Zatím jsem výrobek nevyzkoušel, pouze pokusně doma, tak nemohu přesně hodnotit.
Za mě parádně jede
- Čudlíky na straně
Podle recenzí by měla být dohledavačka top. Po plném vyzkoušení, informace doplním.
- přehledné videorecenze lovce pokladů
- cena v jarní akci Minelab
Zkouším teprve první den. Nachází i tu nejmenší drobnost. Zatím určitě spokojenost.
- Skladnost, dobrý dosah,váha, přehledný a spolehlivý displej
Není určen jen pro děti jak někdo píše. Na hledání malých věci je to ideální detektor. Když se naučíte rozeznávat věci pomocí displeje co kopat a co ne máte vyhráno. 5kc najde s přehledem do 20cm.Chodim už 26let hledat a tak jsem měl možnost otestovat víc detektoru. Za mě naprostá spokojenost.
Minelab Go Find 66
Přidáno: 6. dubna 2024
(naposledy upraveno 7. dubna 2024)
Zakoupeno v LovecPokladu.cz
Sehr zufrieden mit neuen Metalldetektor.Kann empfehlen.Gut angekommen nach Deutschlend.
Top detektor.
Po dobrých zkušenostech a spokojenosti s Terou 700 jsem se rozhodl opět pro Minelab a nyní Eqinoxe 700. Nákup opět na Lovcích Pokladů, kde jsem byl spokojený a oceňuji i rychlou reakci na případné dotazy mířené na technika. Tento obchod vřele doporučuji.
- Kvalitní dohledavačka
Výborný poměr kvalita cena
pro začátečníky
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »